Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Η ιστορική αγορά της Αγίας Τριάδας (Ντεντιδάκηδων), ξαναπαίρνει ζωή!


Μετά την ευαισθητοποίηση και την πρόταση πολιτών, κατοίκων εκτός της περιοχής της Αγίας Τριάδας - της εφημερίδας πόλης ΜΟΝΙΤΟΡ - προς τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Αγίας Τριάδας, διοργανώνεται από κοινού :

Την Κυριακή, 3 Απριλίου 2011,

η ανάπλαση (βάψιμο) των προσόψεων των κτηρίων της ιστορικής αγοράς του Ηρακλείου, στην οδό Ντεντιδάκηδων, στην πρώτη καρδιά της πόλης, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, και σημερινή καρδιά του πολυπολιτισμικού Ηρακλείου. Η εκδήλωση θα έχει χαρακτήρα street party (πάρτυ δρόμου), με μουσικές του κόσμου, συνοδεία πινέλων, χρωμάτων και διάθεσης για προσφορά στην πόλη και όλους τους κατοίκους της.

Ανταλλακτικό παζάρι, στον ίδιο χώρο, λίγες μέρες αργότερα!

Σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα, στον ίδιο, αισθητικά αναβαθμισμένο χώρο, η ιστορική αγορά της Ντεντιδάκηδων θα ξαναγεμίσει ζωή, με τη διοργάνωση Ανταλλακτικού Παζαριού, όπου όσοι το επιθυμούν, θα μπορούν να ανταλλάξουν βιβλία, ρούχα, σπιτικά αντικείμενα, δίσκους, συνοδεία φαγητών, μουσικής, χορού!
Καλούνται όλοι οι κάτοικοι της περιοχής, μετανάστες, παλαιοί κάτοικοι, ντόπιοι, ομάδες, αλλά και όσοι αγαπούν τον τόπο μας και επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά, να δηλώσουν συμμετοχή.

Το αποτέλεσμα θα μας χωράει όλους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου