Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Το παζάρι του Σαββάτου, 7 Μάη 2011, στην οδό Ντεντιδάκηδων.

Πολύ μεγάλη η προσέλευση του κόσμου που συμμετείχε στο ανταλλακτικό παζάρι που διοργανώθηκε από τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Αγίας Τριάδας σε συνεργασία με την εφημερίδα πόλης ΜΟΝΙΤΟΡ, χθες, Σάββατο 7 Μάη 2011, στην οδό Ντεντιδάκηδων, στο "Μικρό Τσαρσάκι", στην Αγία Τριάδα. Στο ίδιο σημείο που είχε πραγματοποιηθεί ανάπλαση προσόψεων κτηρίων την Κυριακή, 10 Απρίλη 2011.

Πολλοί κάτοικοι της περιοχής και όχι μόνο, γέμισαν τους πάγκους του παζαριού με παιχνίδια, ρούχα, τσάντες, παπούτσια, βιβλία, CDs και κάθε είδους οικιακά αντικείμενα που χαρίστηκαν σε όποιον τα χρειαζόταν. Ακόμη και κουταβάκια βρήκαν φιλόξενα σπίτια!

Μικροπωλητές έστησαν επίσης τους δικούς τους πάγκους με χειροποίητα κοσμήματα, διακοσμητικά, τσάντες, οικιακά είδη, παλαιά αντικείμενα και μυρωδάτα σαπούνια και έλαια ενώ  μουσική έπαιζε σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Εκπληκτικοί και με πολύ κέφι οι μουσικοί που έπαιξαν ζωντανά, το συγκρότημα "Cimera Paradiso" και οι : Φασουλάκη Μαρία, Αλεξάκης Σωτήρης και Παξιμαδάκης Γιάννης. Δεν άργησε να στηθεί ο χορός παρασύροντας τους παρευρισκόμενους!

Πρωταγωνιστές τα πολλά παιδάκια που αντάλλαξαν παιχνίδια και βιβλία, έπαιξαν με την ψυχή τους και χάρηκαν τη μέρα.  Όλοι δήλωναν ενθουσιασμένοι με την πρωτοβουλία, ζητώντας την επανάληψή της.

                                                       Μερικές χαρακτηριστικές στιγμές...































Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου