Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ   ΚΟΛΠΟΥ   ΔΕΡΜΑΤΑ

           ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ                  ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΔΕΡΜΑΤΑ

Υπεγράφη μετά από προσπάθειές 20 μηνών, το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου η σύμβαση για το έργο «Αντιδιαβρωτική προστασία του κόλπου του Δερματά», από τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «Γάμα Σίγμα Κατασκευαστική Α.Τ.Ε.» κ. Γεώργιο Σμπώκο.
Ήταν ένα θέμα για το οποίο ο Σύλλογος είχε κάνει πολλές παραστάσεις και είχε υποβάλλει το αίτημα στο Δήμαρχο, ο οποίος σε συγκέντρωση του Συλλόγου και των κατοίκων στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της παλιάς λαχαναγοράς είχε υποσχεθεί ότι πολύ σύντομα θα αντιμετωπιστεί. να που πράγματι γίνεται πράξη.
Ο Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε τα στελέχη της διεύθυνσης της Τεχνικής Υπηρεσίας και ειδικότερα της Παλιάς Πόλης για την εκπόνηση της μελέτης, καθώς και όλους όσους βοήθησαν για ολοκληρωθούν οι διαδικασίες μέχρι και την υπογραφή της σύμβασης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για αυτήν την εξέλιξη καθώς και την πεποίθηση ότι οι εργασίες θα προχωρήσουν άμεσα από εδώ και εμπρός:
Υπεγράφη το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου η σύμβαση για το έργο «Αντιδιαβρωτική προστασία του κόλπου του Δερματά», από τον Δήμαρχο…
CANDIANEWS.GR

«Με την υπογραφή της σύμβασης για την αποκατάσταση του κόλπου του Δερματά, ανοίγει ο δρόμος για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο. Η σημερινή κατάσταση του κόλπου ενέχει μεγάλους κινδύνους για τους πολίτες και για αυτό ήταν για εμάς ζήτημα ύψιστης προτεραιότητας να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στις εργασίες. Χρειάστηκε να ξεπεράσουμε πολλές γραφειοκρατικές δυσκολίες αλλά τα καταφέραμε και πλέον η υλοποίηση του έργου μπαίνει στην τελική της ευθεία. Εφόσον όλα πάνε καλά, πιστεύω ότι πριν το καλοκαίρι, η αποκατάσταση θα έχει ολοκληρωθεί. Απώτερος στόχος, εκτός από την ασφάλεια των διερχομένων, είναι να δημιουργήσουμε με προσάμμωση μια παραλία, η οποία θα αποδοθεί στους δημότες για κολύμβηση, όπως συνέβαινε στο παρελθόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου