Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Η Αγ. Τριάδα στα θέματα της συνέντευξης του Δημάρχου

Στη συνέντευξη που έδωσε σήμερα ο Δήμαρχος αναφέρθηκε μεταξύ των πολλών και στην Αγ. Τριάδα.
Αντιγράφουμε δύο χωρία από τη συνέντευξη όπως αποτυπώθηκαν στις ιστοσελίδες candianews.gr  και cretalive.gr,  όπου γίνεται αναφορά στην Αγ. Τριάδα.
Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του δημάρχου Ηρακλείου, με αφορμή τη συμπλήρωση 6 μηνών από την ανάληψη των καθηκόντων του
«….. Γενικά από την πρώτη μέρα και για όλα τα θέματα χτίζουμε την πολιτική μας από κάτω προς τα πάνω. Από τα καθημερινά, την ηχορύπανση ή τα τραπεζοκαθίσματα, μέχρι την διαμόρφωση της πλατείας Ελευθερίας, την προστασία και την ανάδειξη των Ενετικών τειχών ή την ανάπλαση της Αγίας Τριάδας, συνεργαζόμαστε με τους δημότες και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, θεσμικούς και μη, του Δήμου.» 

«…….. Στον τομέα των  Πολεοδομικών Μελετών . . .
    . . . Πετύχαμε την έγκριση της Πολεοδομικής Μελέτης Ανάπλασης της συνοικίας της Αγ. Τριάδας, που καθυστερούσε επί σειρά ετών στα συρτάρια του ΥΠΕΚΑ. Πολύ σύντομα θα αναρτηθεί και θα θεσμοθετηθεί. Δώσαμε δε ήδη εντολή στον μελετητή να προχωρήσει στη σύνταξη των σχετικών μελετών ανάπλασης ώστε να είμαστε έτοιμοι να υποβάλουμε προτάσεις χρηματοδότησης από το νέο ΕΣΠΑ. Αναγνωρίζουμε ωστόσο τη σημαντική προεργασία τόσο του τ. αντιδημάρχου κ. Μαν. Βασιλάκη, όσο και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Τριάδος στο θέμα αυτό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου