Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 7/4/2013


 Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 7/4/2013, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού καταστήματος στην παλιά λαχαναγορά η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αγ. Τριάδας.

Στη Συνέλευση έγινε ο ετήσιος απολογισμός των δράσεων του Δ. Σ. με τις οποίες η Αγ. Τριάδα και τα προβλήματά της έγιναν γνωστά, μέσα από εκδηλώσεις και προβολή από τα μέσα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησαν Υπηρεσίες και φορείς για τη βελτίωση της καθημερινότητας της ζωής των κατοίκων.

Το βασικό θέμα που αναδείχτηκε ήταν η σημαντική προώθηση της έγκρισης της μελέτης ανάπλασης που επιτεύχθηκε με την επίμονη και αποτελεσματική παρέμβαση του Συλλόγου στις Υπηρεσίες των Υπουργείων, όπου ήταν "ξεχασμένη" για χρόνια (από Νοέμβρη 2009) στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και της εμπλοκής των αρμοδιοτήτων των Υπουργείων.

Και ότι τώρα, που η έγκριση τροποποίησης του ρυμοτομικού βρίσκεται σε φάση που οδηγεί προς το τέλος, απαιτείται πλέον έντονη πίεση από όλους τους εμπλεκόμενους : το ΔΗΜΟ, το Σύλλογο και τους κατοίκους γιατί όπως καταγράφηκε από τους ομιλητές το όραμα των κατοίκων είναι να γίνει η Αγ. Τριάδα το στολίδι του Ηρακλείου.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου