Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Το "Μικρό Τσαρσάκι" ζωντάνεψε ξανά την Κυριακή 10 Απρίλη 2011.


Εντυπωσιακή και συγκινητική η συμμετοχή κατοίκων αλλά και εθελοντών εκτός περιοχής Αγίας Τριάδας στη δράση ανάπλασης προσόψεων κτηρίων και γενικότερης καθαριότητας στην οδό Ντεντιδάκηδων, την περασμένη Κυριακή, 10 Απριλίου 2011.

Τη δράση οργάνωσαν και συντόνισαν από κοινού η εφημερίδα πόλης ΜΟΝΙΤΟΡ και ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας.

Περισσότεροι από 600 άνθρωποι κάθε ηλικίας συμμετείχαν, τρίβοντας, βάφοντας, καθαρίζοντας και ζωγραφίζοντας ή απλώς περπατώντας και ενθαρρύνοντας τους υπόλοιπους!

Ήταν μια μεγάλη γιορτή με κέφι για δουλειά αλλά και με φαγητό και μουσική.

Τα έξοδα της δράσης καλύφθηκαν σχεδόν εξολοκλήρου από χορηγίες ανθρώπων με ευαισθησία και ενδιαφέρον για την Αγία Τριάδα, τους οποίους θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά.

Θα ακολουθήσει σύντομα στον ίδιο καλλωπισμένο τώρα πια χώρο παζάρι ανταλλαγής με βιβλία, δίσκους, ρούχα και γενικότερα αντικείμενα που κάποιος δεν χρειάζεται και μπορεί να χαρίσει ή να ανταλλάξει.

Μερικά στιγμιότυπα από την ημέρα...




















Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!!!


Από το Δ.Σ.

1 σχόλιο:

  1. Μικρό Τσαρσάκι ήταν η ονομασία ενός τμήματος της Ντεντηδάκηδων παλιότερα κι όχι παλιό,Εξ άλλου σήμερα την ξέρουμε Ντεντηδάκηδων ή περιοχή "στου Χατζή τον φούρνο."Ετσι για να μή συγχίζονται οι νεότεροι.Ξέρουμε βέβαια οτι Τσαρσί στα Τούρκικα είναι η αγορά κι οτι εκει υπήρχε μια πολύ μικρότερη της αγοράς του Κέντρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή