Τρίτη 9 Μαΐου 2017

 Η Αγ. Τριάδα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ Ηρακλείου

Στη σημερινή πρωινή εκπομπή του  τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΙ, ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου κ. Συμεών Χούπας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα θέματα που απασχολούν την Αγ. Τριάδα. 
Κατ' αρχάς αναφέρθηκε στην αυριανή ιστορική ξενάγηση που θα γίνει στην Αγ. Τριάδα από τη γνωστή Ηρακλειώτισα Αρχαιολόγο  Κα Λιάνα Σταρίδα. 
Στη συνέχεια απαντώντας στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου κας Σώτιας Πεντεδήμου σχετικά με το στάδιο της διαδικασίας για την έγκριση του ρυμοτομικού σχεδίου, ενημέρωσε ότι το θέμα βρίσκεται στο νομικό τμήμα του Υπουργείου ΠΕΚΑ να συντάξει την κοινή υπουργική απόφαση, που μετά την υπογραφή της θα πάει για δημοσίευση σε ΦΕΚ αφού ελεγχθεί από το ΣτΕ. Ερωτώμενος για τον χρόνο που θα απαιτηθεί μέχρι τη δημοσίευση, δήλωσε ότι πρόβλεψη  δεν μπορεί να υπάρξει με τα δεδομένα λειτουργίας των Υπηρεσιών στη χώρα.
Το κρίσιμο είναι, όπως δήλωσε, να τελειώσει όσο το δυνατόν νωρίτερα μήπως προλάβουμε να υπάρξει δυνατότητα χρηματοδότησης από τα ΕΣΠΑ για την πολυπόθητη ανάπλαση της Αγ. Τριάδας.
Προς αυτήν την κατεύθυνση πιέζουμε και εμείς με χίλιους τρόπους αλλά και ο Δήμος από την πλευρά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου