Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο  απολογισμός του πρώτου Διμήνου


Με την ανάληψη των καθηκόντων του το νέο Δ.Σ. προχώρησε άμεσα σε ενέργειες που είχαν να κάνουν με την αντιμετώπιση προβλημάτων ασφάλειας στην περιοχή.
Αυτά που σε πρώτη φάση έγινα είναι τα ακόλουθα.
1. Σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΗ : Ελέχθησαν και καθαρίστηκαν όλες οι σχάρες και τα φρεάτια των ομβρίων. Έτσι παρά τις πολλές και δυνατές βροχές δεν είχαμε προβλήματα.
2. Σε συνεργασία με ΔΕΥΑΗ και ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ επιθεωρήθηκαν όλοι οι κρουνοί και εξασφαλίστηκε η λειτουργία τους.
3. Έγινε καταγραφή όλων των κτιρίων και κτισμάτων που παρουσιάζουν προβλήματα και μπορούν να γίνουν επικίνδυνα Σχηματίσθηκε ένα τεύχος που παραδόθηκε στην Πολεοδομία για τις δικές της ενέργειες. Στο τεύχος αυτό διαχωρίζονται κατά την άποψή μας :
α) Όσα θεωρούνται επικινδύνως ετοιμόρροπα και πρέπει άμεσα να κατεδαφιστούν διότι δεν παρουσιάζουν και κανένα ενδιαφέρον.
β)  Όσα παρουσιάζουν μεν προβλήματα αλλά είναι ενδιαφέροντα κτίρια, που θα πρέπει να σωθούν με την υποστήριξη ή επισκευή τους.
γ)  Όσα παρουσιάζουν προβλήματα αλλά είναι χαρακτηρισμένα ως διατηρητέα.
δ) Όσα έχουν εξώστες επικίνδυνους με αποδυναμωμένα με αποκολλημένα στοιχεία, που πρέπει άμεσα να αποκατασταθούν και 
ε)  Καταγράφονται όλα τα ανοιχτά και ελεύθερα οικόπεδα που έχουν προκύψει από καταρρεύσεις ή κατεδαφίσεις κτιρίων, που έχουν μείνει χωρίς περίφραξη και αποτελούν εστίες μόλυνσης με τα σκουπίδια και τα μπάζα που ασυνείδητοι δυστυχώς αποθέτουν για την ευκολία τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου