Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Η γιορτή μας στο "Μικρό Τσαρσάκι".


Από νωρίς το πρωί της Κυριακής, 7 Οκτώβρη 2012, οι πεζόδρομοι της οδού Μαστραχά και της Ντεντιδάκηδων, γέμισαν από ζωή ξανά. Μικροπωλητές έστησαν τα "μαγαζάκια" τους με τις χειροποίητες δημιουργίες τους, κάτοικοι της περιοχής και επισκέπτες έκαναν τη βόλτα και τα ψώνια τους, ενώ συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια για ανθρώπους που τα χρειάζονται στην Αγία Τριάδα.
Τα μικρά παιδιά απασχολήθηκαν το μεσημέρι σε δημιουργικό παιχνίδι, μουσική πλαισίωνε όλη την εκδήλωση ενώ η ψησταριά έψηνε έως αργά το απόγευμα. Είχε στηθεί μικρό καφέ από γνωστό μαγαζί της πόλης  ενώ ομάδα μουσικών έπαιζε έως αργά το βράδυ παρασύροντας στο χορό.
Πλήθος ήταν τα θετικά σχόλια για την πρωτοβουλία αυτή του Συλλόγου που εκτός των άλλων, έδωσε την ευκαιρία σε Ηρακλειώτες από άλλες περιοχές να περπατήσουν στα στενά σοκάκια της Αγίας Τριάδας και να ενθουσιαστούν με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της περιοχής. Όλοι συμφώνησαν ότι πρέπει να δεχτεί επεμβάσεις ώστε να διατηρήσει τη μορφή της αλλά και να αποκτήσει την παλιά της αίγλη.










  
                                                        
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε αυτή την εκδήλωση, τους κ. Κούρο,  κ. Βενέρη, κ. Αλεξάκη, κ. Σαββάκη,  κ. Ασπετάκη, Αφούς Καλογεράκη,  εργαζόμενους της ΦΑΓΕ, την εταιρεία  KRIVEK, την Μ. ΖΩΓΡΑΦΑΚΗ και ΣΙΑ ΟΕ, την ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ, το News cafe,   τους χορηγούς επικοινωνίας  ΜΕΤΡΟ ΡΑΔΙΟ, ΚΑΡΔΙΑ ΡΑΔΙΟ (Μυρωνάκη Μαρίτα), ΛΑΜΨΗ FM (Μπότσης Παντελής),  ΚΡΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ (Βασιλάκης Κώστας),  flash news, ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ, CretaLive, creteplus και τα υπόλοιπα μέσα που προέβαλαν την εκδήλωσή μας, τη Δημοτική Αστυνομία, τους μουσικούς, και φυσικά όλους τους συμπολίτες μας που έφεραν τρόφιμα, ρούχα  και παιχνίδια.

       Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου