Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Συνάντηση του Προεδρείου του Συλλόγου με τους Αντιδημάρχους για τα προβλήματα της Αγίας Τριάδας.

 Μετά την κοινή διαπίστωση ότι η Αγία Τριάδα έχει εγκαταληφθεί πάλι την τύχη της, σε ό,τι αφορά την καθημερινότητα και γενικότερα τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους, το Προεδρείο του Δ.Σ. του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας επισκέφθηκε τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και διεκδίκησε την άμεση ενεργοποίηση των υπηρεσιών τους.

Αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών του Προεδρείου ήταν η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011 στην έδρα του 3ου Δημοτικού Διαμερίσματος, όπου, ενώπιον των αρμόδιων Αντιδημάρχων, της Προέδρου του Διαμερίσματος και λοιπών παραγόντων, έγινε διεξοδική συζήτηση για όλα τα προβλήματα των κατοίκων της Αγίας Τριάδας και τέθηκε επιτακτικά η ανάγκη άμεσης αντιμετώπισής τους.

Σε συνέχεια αυτής της συνάντησης, την επόμενη μέρα, 25/8/2011, το Προεδρείο καθώς και μέλη του Συλλόγου μαζί με μικτό κλιμάκιο αποτελούμενο από στελέχη του Τομέα Καθαριότητας του Δήμου και της Δημοτικής Αστυνομίας, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Βασίλη Κλάδο, περιήλθε όλη την περιοχή της Αγίας Τριάδας για 4 και πλέον ώρες και κατέγραψαν όλα τα σημεία και τις εστίες όπου δημιουργούνται προβλήματα.

Αποφασίστηκε στη συνέχεια - όπως δηλώθηκε - να αρχίσουν εντός του Σεπτεμβρίου περιπολίες από μικτές ομάδες της ΕΛ.ΑΣ., της Δημοτικής Αστυνομίας και του Τομέα Καθαριότητας σε όλη την Αγία Τριάδα για έλεγχο και βελτίωση της κατάστασης.

                                                                                             Από το Δ.Σ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου