Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Ενημέρωση

Η ενημέρωση για το πιλοτικό πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων που εφαρμόζεται στην Αγία Τριάδα θα επαναληφθεί την Τετάρτη, 19/1/2011 (απόγευμα).
Την Δευτέρα, 17/1/2011, λόγω καιρικών συνθηκών, δεν πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση στην έκταση που είχε σχεδιαστεί,  δόθηκαν όμως σακούλες για τα ανακυκλώσιμα  στο Κ.Α.Π.Η., από όπου μπορούν να τις προμηθεύονται οι κάτοικοι, καθώς και ενημερωτικό υλικό. Υπεδείχθησαν προβληματικά σημεία συγκέντρωσης απορριμμάτων και ανταλλάχθηκαν απόψεις μεταξύ των ομάδων από το Τ.Ε.Ι., κατοίκων της περιοχής και μελών του Δ.Σ. του Περιβαλλοντικού Συλλόγου.

                                    Από το Δ.Σ.

5 σχόλια:

  1. Καλησπέρα,
    Η ενημέρωση της Τετάρτης 19/01/11 για την αποκομιδή των αποριμμάτων τελικά αναβλήθηκε; Μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία;

    Ευχαριστώ
    Βίκυ Μελισσάρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα, είμαι ο Μανόλης Δασκαλαντωνάκης (πρώην Γραμματέας του Συλλόγου). Η ενημέρωση που είχα από την κα Φένια Γαλλιού από το εργαστήριο του κου Θρασύβουλου Μανιού στο ΤΕΙ είναι ότι ο νέος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας δεν έχει ενημερωθεί ακόμα (τουλάχιστον στις 19/1),οπότε δεν έστειλε συμμετέχοντες στην ενημέρωση από το Δήμο. Γι΄αυτό το λόγο αναβλήθηκαν οι ενημερώσεις των κατοίκων. Πιθανόν θα γίνουν αργότερα εκ νέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα, είμαι ο Μανόλης Δασκαλαντωνάκης (πρώην Γραμματέας του Συλλόγου). Την Κυριακή 23/1/11 οι Minoistas καθάρισαν το μικρό κολπάκι αριστερά από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Παρόντα ήσαν αρκετά μέλη του Περιβαλλοντικού Συλλόγου, τα οποία όμως δεν εκπροσωπούσαν το Σύλλογο. Το Δ.Σ. τι έχει να πει για το θέμα αυτό. Το πήρε είδηση ή ακόμα ενημερώνονται από το παλιό Δ.Σ. ενώ τα περιβαλλοντικά και άλλα θέματα της συνοικίας μας τρέχουν.
    Φίλοι, δεν έχω καμιά επικριτική διάθεση, όμως πρέπει να ενεργοποιηθείτε. Πρέπει να κάνετε περισσότερα από το προηγούμενο Δ.Σ. (αιμδοσία, μαστογραφίες, δενδροφύτευση πάρκου, επικοινωνία με Δημοτική αρχή και εντατικό κυνήγι διαφόρων θεμάτων). Ο κόσμος περιμένει τις κινήσεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα σας. Οι δράσεις των Minoistas ξεκίνησαν από την γειτονιά της Αγίας Τριάδας γιατί θεωρούμε ότι είναι μία από τις πλέον υποβαθμισμένες περιοχές του Ηρακλείου. Δώσαμε το εύνασμα για να συμμετέχουν όλοι οι κάτοικοι του Ηρακλείου καλώντας παράλληλα και τα μέλη του Συλλόγου σας μέσω του προέδρου σας. Όσοι από εσάς μπορέσατε και ήρθατε σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι σύντομα θα υπάρξουν κι άλλες δράσεις στην περιοχή σας. Καλή συνέχεια και στο δικό σας έργο. Η ομάδα των Minoistas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα σε ολους, να προσθέσω σε όσα είπατε οτι εμείς παρεβρεθήκαμε στον καθαρισμό της παραλίας μαθαίνωντας το απο ενημέρωση στο facebook και όχι μέσω του συλλόγου, και εμείς καλέσαμε και όσους γείτονες γνωρίζαμε καθώς και γονείς του Ευρωπαικού σχολείου και τον δημοσιογράφο του Κρητη TV και εγώ μίλησα και με την ομάδα του καναλιού όπου δουλεύω.

    Ας δουλέψουμε οσο μπορούμε, αυτο μετράει
    Η γειτονιά μας είναι υπέροχη και θα γίνει καλύτερη
    Ειρήνη Λιναρδάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή