Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

"Ημέρα Μαστογραφίας"

Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας διοργανώνει την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου στις 9 το πρωί, την «Ημέρα Μαστογραφίας» στην Πλατεία Ελευθερίας (Τρεις Καμάρες), μπροστά στη Νομαρχία Ηρακλείου και καλεί τις κατοίκους της συνοικίας Αγίας Τριάδας Ηρακλείου να συμμετέχουν.


1 σχόλιο:

  1. Κε Πρόεδρε του προσωρινού δ.σ. του συλλόγου μας είμαι ο Μ Μακρυδάκης και και θα ήθελα να σας υποβάλω ένα ερώτημα: Από τον Μάρτη που έγινε η ιδρυτική μας συνέλευση δεν εγκρίθηκε ακόμη το καταστατικό του συλλόγου μας? Κι αν ναι,τότε γιατί δεν κάνετε εκλογές ώστε να δουλεύει νόμιμα πλέον ο Σύλλογός μας? Ακόμη κι αν συμφωνεί κάποιος με τις δραστηριότητές σας δεν το καταλαβαίνετε ότι δεν νομιμοποιήστε?
    Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ καθήκον κάθε προσωρινής διοίκησης είναι, να οδηγήσει τον σύλλογο που εκπροσωπεί σε εκλογές. Δεν έχω καμιά αντιπολιτευτική διάθεση –θυμάστε στην ιδρυτική Συνέλευση συνεχάρηκα την πρωτοβουλία σας και ειδικά τη Σ. Ξυλούρη-όμως τα προβλήματα της γειτονιάς τρέχουν και η καλύτερη προσφορά σας στη γειτονιά τώρα είναι η προκύρηξη εκλογών για την οριστική νομιμοποίηση του Συλλόγου

    ΑπάντησηΔιαγραφή